Що їдять німці?
architecture-3692162_1920.jpg

🌭 Bockwurst - (укр. Брактвуст) популярна традиційна м'ясна страва в Німеччині, варено-копчена сарделька, яку перед подачею розігрівають у гарячій воді.

🥘 Bratwurst - (укр. Братвурст) - Традиційна ковбаса для смаження на грилі.

🍲 Weißwurst - (укр. вайсвуст) біла ковбаса — варена ковбаса. Зазвичай подається з картопляним пюре, квашеною капустою та гірчицею.

🍛Kloß - (укр. книдлі) щось середнє між галушками та варениками, як правило, з додаванням сиру, картоплі та яєць. Зазвичай додаються в суп або подаються до нього.

🍗 Wiener Schnitzel - (укр. віденський шніцель) дуже тонкий шніцель з телятини в паніровці з борошна, яйця і панірувальних сухарів, підсмажений у великій кількості розтопленого свинячого жиру або вершкового масла до золотисто-коричневого кольору.

🍝 Sauerkraut - (укр. Квашена капуста).

🥦 Spargel - (укр. Спаржа) варена спаржа з різними соусами.

🍮Maultaschen - (укр. маульташен) - національна німецька страва, подібна до вареників квадратної форми, в яких зазвичай переважає м'ясний фарш.

🥗 Kartoffelsalat - (укр.картопляний салат) - салат подібний до нашого "олів'є", але у його складі відсутня шинка.


Супи не припадають німцям до смаку! Зазвичай їдять вони їх лише коли хворіють.